Mana Zilnica

Mana Zilnica

SUS INIMILE CREȘTINI! E TIMPUL BUCURIEI! 15 aprilie Național Arena București

Este oficial – pe 15 aprilie ne vedem să sărbătorim Paștele pe Național Arena București, ne comunică Tony Berbece, pastorul bisericii Profides.

După 7 ani de rugăciune, 7 ani de post, 7 ani de speranță si încredere, după 7 ani în care am spus că ne vom închina pe stadioane, iată ca a sosit vremea să ne facem asta, pe cel mai mare stadion din România.” ne comunică plin de entuziasm Tony Berbece.


O stăruință constantă a credincioșilor bisericii Profides și o credință autentică în puterea Celui atotputernic a mișcat inima lui Dumnezeu, dar și a oamenilor care așteptau de ceva vreme ca un eveniment de amploare să se întâmple în România, în ceea ce îi privește pe toți cei ce cred în Dumnezeu, ca singurul Salvator în orice vreme, Mijlocitor neobosit înaintea Tatălui nostru din Cer și Mântuitor, fără de care nu putem intra în împărăția Lui Dumnezeu.

Administratorii de la stadion mi-au spus că așteptau de mult să se organizeze si un eveniment religios, deoarece ei au văzut cum la Roterdam 60.000 de oameni s-au închinat pe stadion înaintea lui Hristos indiferent de eticheta religioasă. Se intrebau când se va întâmpla si la noi si s-au bucurat ca se va întâmpla curând. Domnii din comisie mi-au spus cu credință: „Veți fi peste 20.000 de mii!” Altcineva din administratie mi-a spus:Voi veți umple stadionul acesta pentru ca puteți, fotbalul nu prea o mai face, dar credinta in Dumnezeu poate!” relatează Tony Berbece însuflețit de speranță și bucurie.


Inimile s-au deschis, porțile la fel, trebuie doar ca noi să ne mobilizăm și să arătăm lumii că în Romania credința e mai înflăcărată ca oricând, că suntem gata să dăm mâna cu mână, să ne smerim înaintea lui Dumnezeu, să -I chemăm Numele pentru vremuri de înviorare„, adaugă pastorul bisericii Profides cel care a organizat anul trecut și Marșul apărătorilor credinței, la București, un eveniment care a adus împreună aproape 10 mii de credincioși.

Doar Dumnezeu mai poate salva România de destrăbălare, de faliment, de război si de orice rău. Așadar, vino și tu pe 15 Aprilie, de la ora 17:00 să vezi cu ochii tăi cea mai mare adunare publică creștină din România.” este îndemnul lui Tony Berbece pentru toți credincioșii din România.

Pastorul bisericii Profides este puternic încredințat că vom asista împreună la un moment istoric, în ceea ce privește o trezire spirituală autentică :

Va fi un moment istoric care va declanșa o trezire spirituală la nivel național, iar din această trezire, fiecare instituție, fiecare biserică , fiecare cetățean al acestei țări cu credința în Dumnezeu va fi binecuvântat!”

Organizatorii menționează că accesul la eveniment va fi liber și sugerează celor dornici să participe să vină din timp pentru a avea ocazia să ocupe locuri cu vizibilitate cât mai bună.

„Intrarea Liberă!
Vino mai devreme pentru locul cel mai bun (Așezarea scenei va fi in zona VIP).

Cu prețuire,
Toni Berbece”

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid02J28y5JFcbuQiz8xzwVs4N1eW3Qx61sELHKQ6cARQqz3Hxuhb2GAprJYp92TbSC9tl&id=100001143847506

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: